Магазин "Сучасний ремонт"

Сучасний ремонт - фото
вулиця Каденюка (Чкалова Валерія), 13
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 18:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

 

Якщо Ви з тих, хто цінує свій час, не любить багато їздити, витрачати час на дзвінки, щоб купити будматеріали, не поспішайте впадати у відчай. Вигідні умови продажів в Чернівцях, низькі ціни, все для будівництва та ремонту Ви знайдете в нашому магазині! Наша спеціалізація - це продаж тільки гарантовано якісних будматеріалів від кращих виробників! Професійний консультант підкаже, як визначитися з вибором і вигідно купити необхідні Вам будматеріали. Використовуючи для обробки і ремонту наші товари, Ви будете задоволені. Ми здійснюємо оперативну обробку і своєчасну доставку зі складу на об'єкт. Переглядаючи інформацію про будматеріали, Ви знайдете докладний тематичний опис, витрата, технічні умови і способи їх застосування.

 

Наш магазин являється ексклюзивним дистриб’ютором ТМ «BOVELACCI»

 

Торгова марка «BOVELACCI», одна з найбільших виробників декорів для інтер'єру в Європі. Понад сорок років представляє італійський стиль по внутрішній обробці житлових і офісних приміщень. Це сміливий стиль, який укладений в кожному виробі, створеному «BOVELACCI». Він несе в собі елементи естетики грецького і римського класицизму, поєднані з сучасними уявленнями про дизайн. У всьому світі вироби «BOVELACCI» представлені в кращих магазинах, які реалізують матеріали для внутрішнього оздоблення приміщень.

 

Асортимент торгової марки «BOVELACCI» включає в себе високоякісні декоративні вироби з екструдованого і експандованого пінополістиролу, пінополіуретану, пластику. Декоративні вироби пройшли гігієнічні випробування на Україні і визнані екологічно безпечними.

Відгуки